|
Nieobecności |
| Autor |
Wiadomość |
Mr. Fantastic
Apocalypse's Horseman

|
Wysłany: 6 Wrzesień 2009, 18:01
|
|
|
| Na pewno nie, zwłaszcza, że właśnie zaczął się dla mnie najtrudniejszy okres związany z praca magisterską: pisanie. Więc czasem mogę się spóźniać o kilka dni, ale będę się starał pisac koło weekendów. Jutro odpiszę, na pewno, gdzieś tak rano. |
|
 |
Krzycer
X-Man

Wiek: 23 Dołączył: 10 Lis 2004 Posty: 2841 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14 Wrzesień 2009, 00:32
|
|
|
| Od jutra do soboty jestem w Berlinie. Na 90% nie przeszkodzi mi to w ewentualnym odpisywaniu. |
_________________ "Well, my days of not taking you seriously are certainly coming to the middle."
- Malcolm Reynolds, Firefly
"No. You're not my father. I am not a disgrace! I am vengeance. I am the knight! I am Batman!"
- Batman, Batman: The Animated Series |
|
|
|
 |
Regis
Brood

|
Wysłany: 25 Wrzesień 2009, 15:10
|
|
|
| Mam ostatnio problemy z dostępem do internetu. Przeprowadziłem się do nowego mieszkania i nie mam jeszcze podłączonego neta. Gdzieś pewnie w przeciągu 2 tyg to załatwię, ale jakby mój post blokował rozgrywkę to nie czekajcie na mnie. |
|
|
|
 |
Regis
Brood

|
Wysłany: 14 Październik 2009, 14:44
|
|
|
| Do przyszłej środy prawdopodobnie nie będę miał dostępu do internetu. |
|
|
|
 |
Demogorgon
X-Man

|
Wysłany: 19 Grudzień 2009, 03:21
|
|
|
| Może mnie nie być przez ferie świąteczne. |
|
|
 |
Krzycer
X-Man

|
Wysłany: 2 Luty 2010, 19:46
|
|
|
05.02-14.02 jestem na nartach, więc przegapię następną turę odpisywania.
Chyba, że znajdę gdzieś jakiś hot spot czy coś. |
_________________ "Well, my days of not taking you seriously are certainly coming to the middle."
"No. You're not my father. I am not a disgrace! I am vengeance. I am the knight! I am Batman!"
|
|
|
 |
Demogorgon
X-Man

|
Wysłany: 1 Kwiecień 2010, 23:32
|
|
|
| 1-06 mogę nie mieć czasu odpisać. |
|
|
 |
TheNewlyAwoken
Weapon X Agent

Wiek: 23 Dołączył: 04 Lis 2005 Posty: 573 Skąd: Inowrocław / Poznań
|
Wysłany: 31 Maj 2010, 21:53
|
|
|
| Mam masakrę na uczelni. Najwcześniej odpiszę w czwartek. |
_________________ Haikus are easy
But sometimes they don't make sense
Refrigerator |
|
|
|
 |
Zombie of MrG
Dark Rider

|
Wysłany: 5 Lipiec 2010, 23:42
|
|
|
Od środy mnie nie ma, jak pisałem Gieminescencji. Na dwa miesiące. Dostęp do neta może będę miał, może nie - więc zapewne oznacza to czapę dla Airborne'a ;(
No ale cóż, nie co roku jedzie się na stopa w europę. |
|
 |
Krzycer
X-Man

|
Wysłany: 11 Lipiec 2010, 23:07
|
|
|
| Jutro jadę na wieś na jakieś dwa tygodnie. Możliwe, że będę miał sporadyczny dostęp do internetu ale to nic pewnego. Jakby co - pod koniec lipca będę z powrotem. |
|
|
|
 |
Mr. Fantastic
Apocalypse's Horseman

|
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 12:11
|
|
|
| Wasz MG właśnie się dowiedział, że oblał CAE o głupie 2 %. Cieszy się wiec on, że na ten weekend ma zaplanowany wyjazd i w związku z tym ominie go czas na największe tyrady i zjebki w domu, a rodzina zdarzy ochłonąć i przejdzie im ochota na wypowiadanie swoich często błędnych opinii czemu to - again - on nie zdał - again - kolejnego egzaminu - again - za pierwszym razem. Dla waszej informacji: Opinie owe zwalają zwykle na wszystko tylko nie prawdziwy powód. Począwszy od Avalonu i kilku innych stron WWW, a skończywszy na języku japońskim i związanych z nim mangach i anime. |
|
|
 |
Pariah
Starjammer
Wiek: 26 Dołączył: 29 Lis 2008 Posty: 651 Skąd: Jastrzębie Zdrój
|
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 16:38
|
|
|
| Smutna historia... Nie wiem co prawda czym dokłądnie jest CAE, ale mam nadzieje, ze uda Ci się to poprawić. Rodzicami sie nie przejmuj, taka już ich rola, że próbują "pomagać" za wszelką cenę sami szukajac "prawdziwych winowajców". Napewno dasz radę. Nami się nie martw. Gdybyś potrzebowł więcej czasu na naukę, to my możemy poczekać. W końcu to tylko zabawa. |
_________________ Limitless power is nothing, until you gain limitless understanding. |
|
|
|
 |
Mr. Fantastic
Apocalypse's Horseman

|
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 16:59
|
|
|
| Certyfikat z Zaawansowanego Języka Angielskiego (Certyficate of Advance English). Taki dokument twierdzący, że umiem szprechać po angielsku wydawany przez Cambridge. Na szczęście rodzice okazali się bardziej wyrozumiali... |
|
|
 |
Pariah
Starjammer
Wiek: 26 Dołączył: 29 Lis 2008 Posty: 651 Skąd: Jastrzębie Zdrój
|
Wysłany: 2 Sierpień 2010, 19:00
|
|
|
| W takim razie nie jest źle. Trzymam kciuki za powodzenie przy kolejnym podejściu. |
_________________ Limitless power is nothing, until you gain limitless understanding. |
|
|
|
 |
Krzycer
X-Man

|
Wysłany: 14 Sierpień 2010, 22:01
|
|
|
Jutro rano jadę na Mazury, wracam w czwartek. Potem od niedzieli do niedzieli jestem w Londynie.
Czyli w piątek/sobotę powinienem odpisać. |
|
|
|
 |
Krzycer
X-Man

|
Wysłany: 21 Sierpień 2010, 23:06
|
|
|
| Dla przypomnienia - od jutra mnie nie ma. Wracam 30 sierpnia. |
|
|
|
 |
Gamer2002
Exile
|
Wysłany: 22 Sierpień 2010, 00:31
|
|
|
| Wyjazd do piątku. |
|
|
|
 |
Black Bolt
Silent Monarch

|
Wysłany: 23 Sierpień 2010, 16:21
|
|
|
Burza zabiła mi dysk sata, więc rozbebeszyłem kompa i siedzę po kostki w różnych kablach i walę twarzą w blat próbując naprawić.
Zatem do odwołania będę niedostępny, choć mogę migać tu i tam.
EDIT :
Jakby ktoś przy okazji spotkał się z czymś takim, że XP w czasie staru od razu się restartuje samoczynnie i tak w kółko, to niech zostawi mi jakieś info na PW |
|
|
 |
|
|